Műköröm termék akció

Műköröm fényképezése
Ha hasznosnak találod az oldalt, segíts más szakmabelinek is
vagy
Megosztás a Facebookon

Műkörmösként nem is gondolnánk, hogy munkáinkról készült egy-egy fénykép milyen nagy segítségünkre lehet. Először is, aki ismeri az internet világát, tudhatja, hogy mennyi műköröm kép van, és milyen kevés az, amelyik bármiféle segítséget nyújt. Megcsodáljuk, továbblépünk, másnap már nem is emlékszünk rájuk. Itt van néhány indok, miért érdemes képeket készíteni.

Először is, egy fél éve vagy két éve készült képünkön észrevehetjük saját fejlődésünket, ami azért fontos, mert láthatjuk, hogy eljutottunk valahonnan valahová. Ha nem tetszik a fél éve készült köröm vagy valami kifogásolnivalót találunk rajta, azt jelenti, hogy már most jobban csináljuk.

Másodszor, érdemes egy elkészült körmöt több oldalról lefényképezni, mert egy kinagyított képen sokkal jobban láthatóvá válnak a hibák, amit a tényleges körmöket nézve talán ki sem szúrnánk azonnal. Később elővéve a fényképet pedig képesek vagyunk már más szemmel nézni saját munkánkat.

Harmadszor, mert megmutathatjuk munkánkat másoknak, hogy véleményt mondhassanak róla. Profik és nem hozzáértők egyaránt. A profik segíthetnek megérteni, mit rontunk el vagy mit lehetne jobban csinálnunk, a nem hozzáértők meg képesek az összhatást nézni a technikai kivitelezés nélkül.

Negyedszer, egy-egy előhívott vagy kinyomtatott munkánkat, amire büszkék vagyunk, kitehetjük szalonunk falára, emlékeztetve magunkat, hogy képesek vagyunk jóra, többre és még attól is jobbra.

Ötödször, albumba foglalva a képeket, vendégeinknek adhatjuk, hogy megnézzék, míg várakoznak. Esetleg, ha valakinek nincs konkrét elképzelése, milyen körmöt vagy díszítést szeretne, egy ilyen album nagyban megkönnyíti a dolgát.

Tehát fényképezzünk, ha tehetjük!

Címkék: , ,

Itt lehet hozzászólni !