Műköröm termék akció

Pöttyös műköröm díszítés
Ha hasznosnak találod az oldalt, segíts más szakmabelinek is
vagy
Megosztás a Facebookon

Mi a legjobb a pöttyös műkörmökben? Egyrészt a retrós hangulata, másrészt olyan egyszerű pöttyöket készíteni. Csak egy megfelelő méretű pontozóra van szükségünk, és már díszíthetünk is.

Ha egyforma pöttyöket szeretnénk, mindig töröljük le a pontozót, és újból vigyünk fel az ugyanakkora mennyiségű anyagot. Egyazon szintig mártsuk a zselébe, lakkba a pontozót, így biztos nem kenjük el, nem lesznek kisebb-nagyobb pöttyök.
Fekete fehér pöttyös műköröm

Amikor nagyobb pöttyöt szeretnénk, mit amit a pontozónk egyszeri anyagfelvételével képesek vagyunk készíteni, vigyük fel a pöttyöt, és mielőtt még megszáradna vagy megszárítanánk, töröljük le a pontozót, vigyünk fel újabb adag anyagot, de ezúttal kevesebbet, és a már meglévő pöttyünk közepébe nyomjuk lassú mozdulatokkal.

Ugyanezzel a tehcnikával más és más színt felvéve centrifugális köröket hozhatunk létre. Két-három színnél többet ne használjunk, mert nehezen szárad.

Természetesen pöttyöket lyukasztással is készíthetünk, egy pici fúró segítségével. A helyüket töltsük ki átlátszó zselével, hogy a köröm megőrizze statikusságát.

Pöttyös műköröm

Itt lehet hozzászólni !