Műköröm termék akció

10%-os kupon de csak 2 hétig

2011. szeptember 23. péntek

Egy nagyszerű pénz spórolási lehetőségről szeretnénk hírt adni.
Mostantól számítva 2 héten keresztül lehetősége van minden műkörmösnek 10%-al kevesebbért vásárolnia a www.diamondnails.hu webáruházban.

Csupán a következő kupon kódot kell használni a kosár oldalon: dn0923

A kupon érvényessége: 2011.10.07.

Jó vásárlást mindenkinek;)

Zselés műköröm díszítések

2010. február 28. vasárnap

A műköröm építés legelterjedtebb alapanyaga a zselé, azonban a zselét nem csak építésre lehet használni.

(tovább…)

Műköröm minták akril festékkel

2010. február 24. szerda

A műköröm akrillal díszítése azért tartozik az egyszerűbb feladatok közé, mert semmi másra nincs szükség, mint akril festékre, díszítőecsetre, vízre (amivel hígíthatjuk a festéket) és egy olyan üvegcsére, amiben a színeket ki tudjuk keverni.
(tovább…)

Porcelán virágok, kívül, belül

2010. február 4. csütörtök

Biztosan észrevette már mindenki, hogy mennyire divatba jöttek a porcelánból készült virágok. A legegyszerűbb formától kezdve a legbonyolultabbakig bármit érdemes kipróbálni.
(tovább…)

Pipe és edge műkörmök

2010. február 3. szerda

Divat, hóbort, újítás, nevezhetjük, aminek akarjuk. Valljuk be azért örülünk, hogy nem csak díszítésben, de formában is képes a műköröm szakma megújulni. Biztosan vannak olyan vendégeink is, akik szívesebben választják az edge formát a stiletto helyett, vagy a pipe-ot a mandula helyett.

(tovább…)

Divatszínek, örök divatok műkörömben is

2010. február 2. kedd

Aki műkörmöt visel, az több okból teheti, azonban legtöbbször a divat vagy a nőiesség érzése áll a háttérben, ezért a műkörmösöknek érdemes figyelni arra, hogy mi az aktuális trend és divat, aki pedig otthon épít saját körmöket, nagyon jó ötleteket adhat egy-egy szín vagy forma. (tovább…)