Műköröm termék akció

Divatszínek, örök divatok műkörömben is
Ha hasznosnak találod az oldalt, segíts más szakmabelinek is
vagy
Megosztás a Facebookon

Aki műkörmöt visel, az több okból teheti, azonban legtöbbször a divat vagy a nőiesség érzése áll a háttérben, ezért a műkörmösöknek érdemes figyelni arra, hogy mi az aktuális trend és divat, aki pedig otthon épít saját körmöket, nagyon jó ötleteket adhat egy-egy szín vagy forma. Azonban, mint a farmer, a műkörmöknél is vannak színek, amik nem mennek ki a divatból soha, még ha a forma számtalanszor változik is. Ilyen színek a fekete, fehér, szürke, ezüst és arany. Ezek a megunhatatlan párosok stilettón és pipe-on is megállják a helyüket, és a legfuturisztikusabb formán is. Hogy miért? Ezek a színek elegánsak és bármilyen öltözet mellett nőiesek. Ezek a színek szinte bármilyen más mellett jól mutatnak. Ezért is jó, ha ezekből a színekből mindig tartunk, akár díszt, színes zselét, színes porcelánt, körömlakkot vagy díszítőlakkot.

Egy műkörmösnek előnyös, ha díszek és színek széles spalettájával rendelkezik, de ne hozzuk zavarba a vendéget azzal, hogy kipakolunk elé mindent, hogy hadd döntsön önállóan. Érdemes csak néhányat és tájékoztatni arról, hogy mi a jelenlegi divatszín vagy mely az a szín, ami neki igazán jól állna. Fontos, hogy ne az aktuális ruhájához viszonyítsuk a színeket, hanem kérdezzük meg, mit visel leggyakrabban. Előfordulhat az is, hogy haj és szemszínhez érdemesebb színeket választani. Ne kényszerítsük rá azonban a vendégre a divatos színeket, ha az nem szimpatikus neki, sőt, saját elképzeléseinkkel se essünk túlzásokba.

Mely színek divatosak jelenleg? – 2010 tavasz-nyár színei

Türkiz – Hideg, tiszta, tengeri víz színe. Nőies, törékeny szín, törékeny hölgyek stílusa.

Brazil kék vagy amparo kék – A kék egy meleg árnyalata. Türkizzel kombináljuk vagy arannyal, de figyeljünk arra, hogy kevés hölgyhöz illik ez a szín igazán.

Ibolyalila – Világos, meleg szín, a lila egy kellemes árnyalata. Szinte mindenkihez illik, nőies szín.

Auróra – világos sárga szín, kellemes, jól párosítható a türkizzel.

Fúziós korall – meleg, barackos, kissé rózsaszínes árnyalat.

Paradicsompüré – valódi piros, de nem a legteltebb. Finomabb árnyalat, mégis erőteljes. Semleges színekkel párosítsuk

Eukaliptusz – a szürke enyhén zöldes árnyalata. Pasztellsága miatt szinte bármivel jól párosítható, kellemes szín

Toszkán – világos barna árnyalat, ibolyalilával és korallal keverjük

Szárított fűszerek színe – a zöld egy világos, sápadtabb árnyalata. Eukaliptusszal semleges hatást hozhatunk létre

Rózsaszín pezsgő – lágy, szinte fehér árnyalat. Finom, nőies szín.

Használjuk ezeket a színeket bátran. Nőiesebb körmökhöz a türkizt, aurórát, amparo kéket vagy a paradicsompüré pirosat. Semlegesebb, hétköznapibb körmökhöz az eukaliptusz, toszkán, szárított fűszer és rózsaszín pezsgő színeit.

Címkék: , ,

Itt lehet hozzászólni !