Műköröm termék akció

Pipe és edge műkörmök
Ha hasznosnak találod az oldalt, segíts más szakmabelinek is
vagy
Megosztás a Facebookon

Divat, hóbort, újítás, nevezhetjük, aminek akarjuk. Valljuk be azért örülünk, hogy nem csak díszítésben, de formában is képes a műköröm szakma megújulni. Biztosan vannak olyan vendégeink is, akik szívesebben választják az edge formát a stiletto helyett, vagy a pipe-ot a mandula helyett.

Mi is a pipe pontosan?

Egy forma, amelyet már a műköröm építése során kell kialakítani. A köröm két széle párhuzamos egyenes, vége pedig finoman kerekített, így a műkörmöknek sarka is van, de nem olyan éles, mint a szögletes körmöké.

Mi is az edge?

Egy nagyon nagy figyelmet és pontosságot igénylő forma. Szemből nézve szögletes, közepén hosszú ív húzódik, ez adja a fő formát. A körömvégek hegyesek, oldalai párhuzamosak.

Kinek ajánljuk a pipe műkörmöt?

Mivel kényelmesebb a hegyes műkörömnél, ezért olyanoknak, aki sok házimunkát végez, vagy sokat használja a kezét, és persze mindenkinek, akinek szimpatikus a lekerekített vég. Hosszabbított körömággyal is készíthetjük vendégeinknek.

Kinek ajánljuk az edge műkörmöt?

Kihívó alakja miatt inkább bevállalósabb vendégeknek ajánljuk. Francia építéssel lágyabb kinézetet kölcsönözhetünk neki, így annak is építhetünk ilyen formát, aki kevésbé merész körmöket szeretne, de mégis valami újat.

Címkék: ,

Itt lehet hozzászólni !