Műköröm termék akció

Porcelán virágok, kívül, belül
Ha hasznosnak találod az oldalt, segíts más szakmabelinek is
vagy
Megosztás a Facebookon

Biztosan észrevette már mindenki, hogy mennyire divatba jöttek a porcelánból készült virágok. A legegyszerűbb formától kezdve a legbonyolultabbakig bármit érdemes kipróbálni.

Ma már nem csak a köröm felületére épített virágok terjedtek el, de a porcelánból megformázott, majd bevont virágok is. Ezek szinte ugyanúgy készülnek, mint a felületi virágok, csupán kicsivel laposabbak és több színből érdemes őket készíteni, hogy három dimenziós hatást keltsenek.

Az alábbi videóban egy ilyet láthatunk.

Vegyünk fel az ecsetünkre egy kisebb golyónyi fehér anyagot, majd ugyanezt a golyót mártsuk sötét rózsaszínű porcelánba. A két szín a virág készítése során színátmenetet fog alkotni.

Amikor felvisszük az anyagot a körömre, figyeljünk arra, hogy a rózsaszín fele a golyónak a virág belseje felé mutasson.

A formázásnál vékonyra készítsük a szirmokat, hogy a csiszolásnál ne kelljen a virág felső kétharmadát lecsiszolnunk a megfelelő mérethez.

A videón látható kék csillámos körömhöz egy vékony, átlátszó alaprétegre készítsük el a virágot, majd az elkészült virág melletti helyet töltsük ki úgy, hogy a mosolyvonalat is megformázzuk. Ha megkötött az anyag, csiszoljuk szintbe a virágot, és ha túllóg a mosolyvonalunkon, szándékunktól függően ék alakú csiszolófejjel csiszoljuk ki, hogy megfelelő, kerek mosolyvonalat kapjunk. portalanítást, fertőtlenítést és vízelvonást követően töltsük ki átlátszó vagy rózsaszín porcelánnal a körmöt, majd formázzuk, fényesítsük a körmöt.

Címkék: , , ,

Itt lehet hozzászólni !