Műköröm termék akció

Műköröm a lábra?
Ha hasznosnak találod az oldalt, segíts más szakmabelinek is
vagy
Megosztás a Facebookon

Igen, műkörmöt a lábra is. Nagyon sok nőnek okoz problémát az eldeformálódott lábkörme. Akinek redős, túl vékony, könnyen beszakad vagy csak szeretne jól ápolt lábkörmöket, építsünk műkörmöt.

Lábra megfelelő méretű tipet kapni nem nagyon lehet, vagy legalábbis nagyon kell keresni, ezért inkább építeni szoktunk vagy a legtöbb esetben csak megerősítjük a műkörömmel a természetes körmöket. Ha hosszt is növelünk, csak finoman, mert a túl hosszú köröm kényelmetlen, és mivel növekedve még csak hosszabbodni fog – a vendég pedig nem tudja magának levágni otthon -, csak rövidet építsünk. A C-ívre is figyeljünk, hiszen itt a rövidség és a kevesebb használat miatt laposabb ívet kell készíteni, mint a kezeken. Nagyon figyeljünk arra, hogy a bőrre ne folyjon anyag és ne nyomja sehol a bőrt. A higiéniára különösen ügyeljünk, hiszen a láb sokkal több gombásodási veszélynek van kitéve, mint a kéz.

Előfordulhat, hogy nem szeretnénk teljes műkörmöt építeni, csupán díszítésre használni alapanyagainkat. A műkörmös alapanyagoknál ugyanúgy alá kell dolgozni, hogy megtapadjon a díszítés, például egy porcelánvirág. A kiemelkedő díszeknél figyeljünk oda, hogy ne legyenek élesek, ha harisnyán végighúzzuk, ne szakítsa ki. Mivel a lábujjkörmök a nagy lábujj körmén kívül elég picik, különösebb díszítést nem igényelnek, mit mondjuk egy színátmenet, vagy francia stílus.

Előfordulhat, hogy valaki csak tartósabbat szeretne, mint a körömlakk, és egyszínű körmöket szeretne. Ilyenkor jól dolgozzunk alá, hiszen az egyszínű zselén minden domborulat meglátszik.

Figyelmeztessük a vendéget, hogy a körömlakkos és a nem átlátszó zselés, procelános körmök alján összegyűlhet a kosz, és mivel kevesebbet nézegetjük, mint kezünket, némi odafigyelést igényel.

Amennyiben egyszerre építjük a kézzel, készítsünk harmonizáló mintát.

Címkék: ,

Itt lehet hozzászólni !