Műköröm termék akció

Paraffinos lábápolás
Ha hasznosnak találod az oldalt, segíts más szakmabelinek is
vagy
Megosztás a Facebookon

Szinte mindenhol hallani a paraffinról, mint lábápolás kellékről, azonban kevesen tudják, hogyan is működik és mire jó ez a kezelés. Akinek nagyon problémás, töredezett kéz vagy lábbőre van azoknak a téli időszakokban még kellemetlenebb küzdenie a folytonos krémezés ellenére is kiszáradó bőrrel. Erre találták ki a paraffinos kezelést.


Sokan gondolkoznak azon, hogy megéri-e befektetni egy paraffingépbe. Ha van elég vendég, a válasz igen. A jóhoz ugyanis nagyon könnyű hozzászokni. Egy-egy pedikűrözés vagy manikűrözés során sort keríthetünk egy ilyen kezelésre, amiért a vendég hálás lesz, ha meglátja a végeredményt.

paraffingép

Első lépésként mossuk meg a vendég lábát, majd kenjük át bőrradírral, mossuk le ezt is alaposan. Fertőtlenítés után ápoló krémmel bekenjük a lábat, figyelve, hogy mindenhová kellő mennyiség jusson.
Belemártjuk egyik lábát a már felmelegített, de nem forró paraffinba, majd kiemelve engedjük, hogy a felesleg lecsöpögjön. Ezt megismételjük még egyszer, majd a másik lábon is.
Műanyag kesztyűt húzunk a már megdermedt paraffinos lábakra, majd erre lábtyűt.
Hagyjuk hatni 15-30 percig, majd a műanyag kesztyűvel együtt távolítsuk el a paraffint.

Mivel a pedikűröstől kevés odafigyelést igényel, ezalatt egy manikűrt elvégezhetünk, vagy más vendéggel is foglalkozhatunk.

Címkék: , ,

Itt lehet hozzászólni !