Műköröm termék akció

Pedikűrös bútorok
Ha hasznosnak találod az oldalt, segíts más szakmabelinek is
vagy
Megosztás a Facebookon

Aki már pedikűrözött valaha, az tudja, hogy milyen kényelmetlen is lehet egy egyszerű széken elvégezni ezt a műveletet. Idősebb vendégeink is nehezen emelik lábukat úgy, hogy az pedikűrözéshez megfelelő pozícióban legyen. Erre találták ki a pedikűrözéshez használatos bútorokat: csikót és a pedikűrszéket.

Sokan vacilálnak, melyiket is érdemesebb választani. Néhány dolog, amire figyeljünk, mielőtt választunk.

Amikor valakinek kicsi a szalonja, meggondolja, hogy vegyen-e egy olyan nagy dolgot, mint a pedikűrszék. Figyeljünk a méretekre minden esetben. Nem elég, hogy beférjen, nekünk is kényelmesen tudni kell közlekedni mellette, amire 5-10 cm nem elég.

Tervezzük meg bútorunk helyét, akár rendezzük is át a szalont egy szabad óránkban, hogy megnézhessük, jó helyen lenne-e, kellemesen érezné-e magát a vendég. A legtöbben nem szeretik, ha pedikűrözés közben járkálnak mellette vagy akár csak látják is mások, ezért gondoskodjunk arról, hogy valamilyen függöny vagy elválasztó védje a vendégünket a kíváncsi tekintetektől.

Amennyiben valaki nem kizárólag pedikűrözik, vagy elég kevés vendége van, akinek pedikűrözést készít, annak inkább a pedikűrös csikót vagy a pedikűrös lábtartót ajánlom. A lábtartóhoz természetesen két szék szükséges, az egyik, amelyben a vendég ül, kellően magasan ahhoz, hogy ne legyen kényelmetlen a lábát feltenni, a másik szék magunknak, ami kellően alacsony ahhoz, hogy dolgozni tudjunk. A pedikűrös csikók esetében saját székre már nincs szükség, de a vendégünket magasabb ülőalkalmatosságra kell ültessük.

Címkék: , , ,

Itt lehet hozzászólni !